Onze werkzaamheden

Aanbouw

Een uitbouw aan jouw bestaande woning is een mooie mogelijkheid om meer ruimte in jouw huis te creëren. Wij denken graag mee over de uitbouw van jouw woning.

Buiten

Op zoek naar een nieuwe veranda, carport, schutting of landelijk hekwerk? Bekijk onze projecten en neem gerust contact met ons op voor vragen.

Daken

Wij hebben ruime ervaring met het isoleren van daken, vervangen van dakpannen of het uitbouwen van daken / zolder. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing.

Deuren en Kozijnen

Het vervangen van deuren en/of kozijnen kan soms noodzaak zijn door bijvoorbeeld houtrot. Wij helpen je graag met een nieuwe (buiten)deur en/of het vervangen van (raam)kozijnen.

Interieur

De klussen binnenshuis kunnen erg verschillen. Wij hebben ervaring in het vervangen van plafonds of (tussen)muren en het plaatsen van nieuwe badkamers, keukens, kasten en bijvoorbeeld vloeren.

Overig

Staat jouw opdracht niet tussen de bovenstaande categorieën? Wij helpen ook graag bij jouw specifieke klus of vraag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.